Facebook Nyheder

Billig vandrehjem København - billigt hostel København - overnatning i København

TLF: 3828 9715 - HERBERGVEJEN 8 - 2700 BRØNSHØJ

Tilbud

Søger du billig overnatning i København
Nedenfor finder du vores tilbud:

 

HYGGE - PAKKE

(BOOK ONLINE)

Danhostel Copenhagen Bellahøj handler om hygge. Vi værdsætter fællesskab, interaktion og god service fra vores medarbejdere, og vi har designet vores vandrerhjem for at bringe folk sammen - i din egen lille familie / gruppe og med andre gæster på vandrerhjem. Vores fællesarealer tilbyder hyggelige kroge, små og store borde, spil og en god stemning - perfekt til at tilbringe tid sammen med jeres elskede familie eller måske med nye bekendtskaber fra hele verden.
 

Danmark er kendt for, hvor godt vi skal nyde. Som beskrevet af den uafhængige er hygge "en følelse af komfort og tilfredshed, såvel som hengive sig i alle de gode ting og mennesker i dit liv." Hvis du vil opleve København med familie eller venner og forblive stilfuldt, overkommelig og super hyggelige omgivelser, book dit ophold her og vi giver dig de perfekte rammer for store familier og grupper.

Book vores specielle "Hyggepakke" og få vores specielt skræddersyede "Hyggeguide" til København: I denne Hyggeguide har vi samlet de allerbedste steder i København for at få det hyggelige om sommeren og vinteren. Vi vil også tilbyde nogle specielle godbidder til sæsonen i Hyggepakke.

God fornøjelse og rigtig god fornøjelse med hyggen til store og små.

Pakken er inkl. sengelinned og håndklæde, ligeledes tilbyder vi GRATIS parkering i forbindelse med dit ophold.
Pakken kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. - Pakken kan kun bookes online.