Facebook Nyheder

Billig vandrehjem København - billigt hostel København - overnatning i København

TLF: 3828 9715 - HERBERGVEJEN 8 - 2700 BRØNSHØJ

Priser på overnatning i København nær Frederiksberg

Med beliggenhed i Brønshøj lige ned til vidunderlig natur med parken Degnemosen og sø, er Danhostel Copenhagen Bellahøj det optimale valg til en billig overnatning i rolige omgivelser, som stadig er tæt på bl.a. Frederiksberg og København centrums mange muligheder. Vi har forskellige typer af værelser til forskellige gæstgrupper lige fra dobbeltværelser til sovesale – alle til en favorabel pris.

Ligeledes tilbyder vi gratis videoovervåget parkering for ankommende i private biler og busser, gratis Wi-Fi på hele vandrehjemmet samt mange andre gratis faciliteter som bordtennis, legeplads og aktivitetsrum, så der er noget for enhver, og du kan få en fantastisk samlet oplevelse uden store omkostninger ved overnatning på Danhostel Copenhagen Bellahøj.

 

PRISER på overnatning

Nedenstående er en liste over priserne på de forskellige værelsestyper med overnatning for op til 8 personer på ét værelse. Øverst i listen ses priserne for værelser med fælles bad og toilet på gangen.De fire værelser, vi har, med eget bad og toilet er placeret i kælderen, og priserne på dem står nederst på listen.

Overnatningspriser er inkl. sengelinned og håndklæde.

Børn under 2 år overnatter gratis.

Alle priser er vejledende og inkl. moms. 

 

Værelser med fælles bad/toilet på gangen 

Alle reservationer  er inkl. sengelinned og håndklæde.

1 person i fællesværelse fordelt efter køn ( min. 16 år ) fra  200.00 Dkk
1 person i et værelse fra 524.00 Dkk
2 person i et værelse fra 549.00 Dkk
3 person i et værelse fra 624.00 Dkk
4 person i et værelse fra 815.00 Dkk
5 person i et værelse fra 940.00 Dkk
6 person i et værelse fra 1.119.00 Dkk
7 person i et værelse fra 1.297.00 Dkk
8 person i et værelse fra 1.485.00 Dkk
1-2 persons værelse med bad og toilet fra 765.00 Dkk
3-4 persons værelse med bad og toilet fra 875.00 Dkk
Leje af ekstra håndklæde    16.00 Dkk 
   
                                

Børn under 2 år overnatter gratis Overnatningspriser er inkl. sengelinned og håndklæde.

De fire værelser vi har med eget bad og toilet er placeret i kælderen.

Ovenstående priser er vejledende priser og inkl. moms. 

 

Overnat som enkeltperson, par, familie eller gruppe

Danhostel Copenhagen Bellahøj har gode overnatningsmuligheder for alle typer gæster, om det er større eller mindre grupper. Vi har værelser og faciliteter, der kan imødekomme behovene og ønskerne for aktivitet for alle de forskellige gæster, vi får på besøg – børn som voksne.

Overnatter du som enkeltperson, kan du selvfølgelig få dit eget private værelse, men du har også mulighed for at overnatte på fællesrum og møde nye mennesker, hvis det er af interesse for dit ophold.

Kommer du med din familie, får du et hyggeligt indrettet værelse med seng og kvalitetssengetøj til hvert familiemedlem, samt bord og siddepladser, hvor I kan hygge jer sammen.

Vi velkommer også gerne alle former for grupper á min. 10 personer på vandrehjemmet. I vil kunne bo på kønsopdelte værelser, hvis det ønskes, og så vidt muligt på samme etage. Desuden byder restauranten på både morgenbuffet, aftenmåltider og mulighed for madpakker til jeres udflugter.

 

 

Individuelle muligheder og rabatter

Ved et Danhostel kan du selv sørge for, at din overnatning bliver så billig som muligt. Vi har foruden vores store morgenbuffet et veludstyret gæstekøkken, og vi har værelsestyper i alle prisklasser.

Samtidig kan du med et Danhostel loyalitetskort spare minimum 10% på samtlige Danhostels landet over samt få adskillige besparelser på oplevelser i hele Danmark. 

 

Tæt på Københavns mange attraktioner

Danhostel Copenhagen Bellahøj er den ideelle overnatningsmulighed for familier, lejrskoler og andre rejsende, som søger billig overnatning tæt på København, og som vil kunne sove trygt og roligt. Selvom vi ligger tilbagetrukket fra storbyens stress og larm, tager det blot 15 min. med bus 2A at komme til Frederiksberg, Hovedbanegården, Tivoli og Strøget.

 

Kvaliteten er i højsædet

Danhostel Copenhagen Bellahøj har fået tildelt den eftertragtede Elite-Smiley. Denne belønning har vi fået som resultat af fire storsmilende smiley’er i træk. Det er vi meget stolte af, og vi gør hver dag vores bedste for at leve op til æren. Vi smiler stort, når vores kunder er glade, og vi nyder at yde den enkelte en særligt god service.

 

Ring og bestil i dag

Ring til Danhostel Copenhagen Bellahøj på tlf. 38 28 97 15 for at bestille din næste billige overnatning. Vi finder i fællesskab den rigtige løsning for dig.